неділя, 12 листопада 2017 р.

День української писемності та мови в Маслівській школі

У цей непростий для країни час кожна молода людина повинна розуміти, що рідну мову слід оберігати, як своє майбутнє, адже любов  до Батьківщини, любов до мови – це той нетлінний скарб народу, що передається від покоління до покоління та об’єднує минуле й прийдешнє.
 День української писемності та мови  в Маслівській школі  пройшов під гаслом  « Мово наша мово, мово калинова…». В цей день вчителем української мови Кравченко О.Г. було організовано для учнів цікаві та різноманітні заходи. Для учнів молодшої школи вчителями та учнями старших класів було проведено флешмоб, після якого на підтримку рідної мови учням та працівникам школи активісти роздавали листівки «Зроби подарунок Україні! Переходь на українську мову!!».
 О 12.30 всі охочі учні 5-11 класів (64 чол) та працівники школи (9 чол) об’єдналися у велику дружню родину та взяли участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності «Наші пісні».


В цей день учні 3-11 класів прийняли участь у І етапі XVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Учні мали змогу переглянути відео про Нестора Літописця та  Петра Яцика.

Цей день був дуже насиченим, але всі отримали задоволення та гарний настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь у семінарі від ХАНО

 10 та 11 жовтня 2023 року брала участь у семінарі "Освітні втрати", який для вчителів української мови та літератури провели доце...