вівторок, 30 березня 2021 р.

Участь у Днях педагогічної ідеї

     Відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Новокаховської міської ради 29 березня 2021 року провела в ZOOM майстер-клас  для вчителів української мови та літератури на тему "Розвиток креативної компетентності учнів на уроках української літератури". На захід завітало 25 педагогів-філологів зі шкіл Новокаховської ОТГ.



            Розпочався майстер-клас теоретичним блоком, де звернула увагу присутніх на поняття "креативність" та її суть, охарактеризувала шляхи розвитку креативності, надала рекомендації для ефективного розвитку креативної компетентності учнів.

      У практичному блоці поділилася власним досвідом щодо використання прийомів та методів, за допомогою яких я намагаюся сформувати у дитини креативне мислення. Разом із педагогами попрацювали з цифровою інтерактивною дошкою  Jamboard. Присутні вчителі  були активними учасниками майстер-класу.



    Усі присутні залишили майстер-клас із гарним настроєм і побажаннями колегам творчої наснаги у вихованні майбутнього покоління.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь у семінарі від ХАНО

 10 та 11 жовтня 2023 року брала участь у семінарі "Освітні втрати", який для вчителів української мови та літератури провели доце...