пʼятниця, 30 березня 2018 р.

Діти відпочивають, а вчителі працюють!


       Школа - це те Місце, де ми живемо, де живуть наші учні, де вони проектують своє майбутнє, ураховуючи свої можливості. А наше завдання - навчити їх продуктивно діяти в ситуаціях новизни й невизначеності (адже в нашому житті все так швидко змінюється, і те, що було корисним учора, сьогодні може виявитись абсолютно непотрібним).
      На весняних канікулах провела педагогічну раду"Особливості організації освітнього процесу в умовах креативної освіти". Педагогічні працівники мали змогу з'ясувати різницю між поняттями "творчість" та "креативність", ознайомилися з характерологічними особливостями креативного вчителя, перевірили свої схильності щодо роботи з обдарованими дітьми. Найцікавішим елементом педради було проведення вправ, що сприяють креативності: "Божевільний генетик", "Божевільний архітектор", "Дві випадковості". Виявилося, що вчителі нашої школи дуже креативні і готові створити всі необхідні умови для формування креативної особистості.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Участь у семінарі від ХАНО

 10 та 11 жовтня 2023 року брала участь у семінарі "Освітні втрати", який для вчителів української мови та літератури провели доце...